HomeWebshopContact

Webshop » Algemene producten » YSS Custom Build » YSS schokdemperset RZ362 custom built

YSS schokdemperset RZ362 custom built

RZ-MO-362-TRL YSS schokdemperset RZ362 custom built
RZ-MO-362-TRL YSS schokdemperset RZ362 custom builtRZ-MO-362-TRL YSS schokdemperset RZ362 custom built
De RZ-MO-362-TRL is een naar uw wensen samengestelde schokdemperset. Ideaal voor een café racer, bobber, scrambler of andere ombouw. Beschikbaar in lengte 280 mm tot 390 mm in stapjes van 10 mm. Gemeten hart oog op hart oog onbelast. Ook leverbaar tot 470 mm, de lengtes 400 t/m 470 mm zijn wat duurder door de extra aanpassingen die gedaan moeten worden.

Set, dus voor deze prijs krijgt u beide schokdempers. Nieuw in doos met gebruiksaanwijzing en twee jaar garantie. Geef bij bestelling door voor welke motor de schokdempers bedoelt zijn zodat ze voorzien worden van de correcte maat bevestiging, veersterkte en demping.

De YSS RZ 362 heeft de veervoorspanning traploos instelbaar, daarnaast is de demping instelbaar en is de lengte +/- 5 mm aan te passen. Standaard is het aluminium huis met zwarte veer. Zeer populair is de Full Black version, ook heel mooi met rode of goudkleurige ringen. Of de standaard versie met verchroomde veer voor een klassieke uitstraling. Neem gerust contact op om dingen te bespreken. Zo zijn deze schokdempers ook leverbaar met Honda of Suzuki vork, dit is +29 euro€ 499,00 inclusief BTW

levertijd 2-15 werkdagen
Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden
Webshop software: EasyWebshop.nl